Trouver mon véhicule
Recherche avancée
UW VERKOOPPUNT
Le Pack Confiance 100 points de contrôle Car-Pass Financement  

Peugeot Stretching

U wenst uw occasiewagen te financieren op minder dan twee jaar, genieten van heel lage mensualiteiten en de mogelijkheid hebben om uw auto te vernieuwen op het einde van het contract?

PEUGEOT FINANCE stelt u voor om uw nieuwe Peugeot op een originele en slimme manier te kopen, dankzij de formule PEUGEOT STRETCHING:

  • U bepaalt de duur (met een maximum van 60 maanden) en het voorschot dat u wilt inbrengen (minstens 15%).
  • U kiest het ritme voor de terugbetaling van uw auto en betaalt de mensualiteiten, die veel lager zijn dan die van een klassiek krediet.
  • U bent zeker van een gegarandeerde overnamewaarde op het einde van uw contract.
  • U hebt de mogelijkheid om op het einde uw auto te behouden (door de laatste mensualiteit te betalen) of om hem te vervangen door een nieuwe Peugeot (uw dealer neemt dan uw oude wagen over met de gegarandeerde terugkoopwaarde).
PEUGEOT begeleidt u ook na de aankoop van uw auto en stelt u voor om de levensduur van uw wagen te optimaliseren met een OCA+ verlengde garantie (LINK NAAR OCA+)

PEUGEOT STRETCHING is een voorstel voor een lening op afbetaling met een voorschot van minstens 15% en een duur van maximum 5 jaar, aangeboden door PEUGEOT FINANCE, merk van PSA Finance Belux NV (lener), Sterstraat 99 te 1180 Brussel, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier.
Vous n'êtes plus connecté